GROEPEN

 Erik Sinnige Trio

Ik speel graag in de uitdagende bezetting van gitaar, contrabas en drums. De begeleiding is minimaal met alleen de bas als fundament, maar er is veel ruimte en vrijheid voor eigen interpretatie van harmonie en ritme.

Het trio heeft Robert Theunissen aan de contrabas en Hugo Pinksterboer op slagwerk en kan eventueel aangevuld worden met saxofonist of andere gastsolisten.

Hoffman Kwartet

Een uitstekend jazzkwartet met daarin naast mijn vaste muzikale partner slagwerker Kees van Lent, pianist Paul Hoffman en bassist John Erich.

Het repertoire bestaat uit een mix van swingende composities van onder andere de bekende jazzgitaristen Pat Martino en Philip Catherine en enkele meer melodieuze stukken.

Fat Wallet

Heya

 

The Cheerful Fruitflies

De Cheerful Fruitflies spelen oude Jazz liedjes uit de tijd van de drooglegging van de Verenigde staten van Amerika. Dankzij jarenlange speel ervaring kost het de band weinig moeite om het publiek tot dansen en meezingen over te halen, bij onvergetelijke klassiekers als: What’s the use of getting sober, Bad Boy -en Eight, Nine & Ten.