TARIEVEN

Proefles € 20 Eenmalig contant (retour bij inschrijving)

Wekelijkse lessen

tot 21 jaar
30 min. privéles per week € 62 Per Maand*
30 min. duo les per week € 45 p.p. Per Maand*
21 jaar en ouder
30 min. privéles per week € 69,00 Per Maand*
60 min. privéles per week € 130,00 Per Maand*

Lessen op afspraak

30 min. privéles € 25.00 Contant per les
60 min. privéles € 50.00 Contant per les

*Maandelijkse tarieven zijn gebaseerd op een lesjaar van 40 lesweken.

 • Erik is sinds september mijn gitaarleraar. Elke maandagavond een half uurtje les. Het gitaar spelen gaat elke week beter en beter en hij geeft mij ook zelfs nog theorielessen omdat ik dat zelf erg leuk vind. De nummers die ik oefen zijn nummers die ik zelf leuk vind om te spelen.De lessen zijn goed opgebouwd, niet gelijk te moeilijk. Er is ook een drumstel in zijn ruimte waar hij dan op gaat spelen als je een nummers laat horen aan hem. Of hij speelt zelf mee met zijn gitaar. Dus kortom veel speelplezier

  Miranda

 • Erik is voor mij de ideale gitaarleraar. Na mijn conclusie, dat je het niet uit een boek of van een DVD of You Tube kan leren, heb ik een aantal gitaarleraren gehad. De één was te schools, de ander wilde me alleen maar kampvuurliedjes laten spelen. Tot ik Erik trof, die heeft me in 3 maanden al verder gebracht dan de anderen in een heel jaar. Daarnaast is er de juiste klik en humor, wat mee helpt voor plezierige lessen.

  Frans

 • Eric geeft les aan mijn dochter van 8. Ik ken Eric als een heel enthousiaste en betrokken leraar. Hij weet voor zijn leerling een mooie balans te vinden tussen serieuze les en plezier maken. Met geduld en aandacht heeft hij mijn dochter de beginselen van het gitaar spel bijgebracht. In zijn les is ook ruimte voor eigen inbreng, zoals de muziekkeuze. Van harte beveel ik Eric als gitaar leraar aan!

  Diederik

 • Erik geeft les aan onze zoon van acht jaar. Erik is een betrokken leraar. Hij maakt de lessen leuk door niet strak aan een standaard lesboek vast te houden, maar je zelf muziek te laten kiezen. Als je iets niet zo goed doet, dan heeft hij altijd tips hoe het beter kan. Gaat het goed? Dan kan je ook op complimenten rekenen. En Erik prikkelt ook ouders om hun kind te blijven stimuleren, zodat het kind ook gemotiveerd blijft. In no time, optimaal speelplezier!

  Roos

 • Mijn zoontje van 10 jaar heeft inmiddels ongeveer anderhalf jaar les van Erik en dat bevalt ons prima. Erik doet altijd erg zijn best om het spanned te houden en mijn zoontje is goed vooruit gegaan. Ook vindt hij het samen spelen met het drummen van Erik altijd erg leuk.

  Erwin